SÜMEGEN PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ

Sümegen egy nagyon jó elosztású, várra néző társasházi lakás eladó a tulajdonostól - nincs közvetítő. Itt megtekinthetők a képek és a leírások. A honlapon keresztül lehet felvenni a kapcsolatot is velünk.

Indafotó képek

Friss hozzászólások

  • Tenkes Kapitány: Szinte bármikor személyesen is meg lehet nézni a lakást, addig is, amíg felkerül az összes informá... (2010.03.14. 23:08) Kapcsolat
  • Tenkes Kapitány: Az oldal természetesen folyamatosan bővül: a leírásokat folytatom, és még rengeteg képet fogok fel... (2010.03.14. 23:08) A lakás alaprajza, elosztása
  • Tenkes Kapitány: Ma is fényképeztünk, tényleg csodálatos a kilátás. (2010.03.14. 22:57) Panoráma az erkélyről

2010.03.14. 21:44 Tenkes Kapitány

Fürdőszoba

A fürdő 4 m2 alapterületű: 2,50 x 1,60.

A közlekedőből nyílik az ajtaja, a két szoba ajtajai között.

A földtől a plafonig fehér csempe fedi a falakat, a plafon fehérre meszelt. A földön fehér járólapok vannak sötét színű fugázással. (A járólap állapota kitűnő, a csempézés itt-ott töredezett, szerencsés lenne kicserélni, de jelenleg is használható állapotban van.)

A mennyezeten lévő egy db 500 wattos infrapanel fűti a fürdőszobát, mely önálló és minden órára külön programozható termosztáttal rendelkezik.

A fürdőben található egy hosszú kád, egy mosdókagyló és az autómata mosógéphez kiépített csap- és csőrendszer.

A melegvizet egy nagy 120 literes (?) boyler biztosítja.

(A vízfogyasztást a lakásban két almérő méri: egyik a füdőben, másik a wc-ben található. Ezeknek leolvasása negyed évente történik, a közös képviselő feladata.)

Egyetlen kicsi ablaka a déli oldalra nyílik.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://sumegenlakaselado.blog.hu/api/trackback/id/tr331839858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása