SÜMEGEN PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ

Sümegen egy nagyon jó elosztású, várra néző társasházi lakás eladó a tulajdonostól - nincs közvetítő. Itt megtekinthetők a képek és a leírások. A honlapon keresztül lehet felvenni a kapcsolatot is velünk.

Indafotó képek

Friss hozzászólások

  • Tenkes Kapitány: Szinte bármikor személyesen is meg lehet nézni a lakást, addig is, amíg felkerül az összes informá... (2010.03.14. 23:08) Kapcsolat
  • Tenkes Kapitány: Az oldal természetesen folyamatosan bővül: a leírásokat folytatom, és még rengeteg képet fogok fel... (2010.03.14. 23:08) A lakás alaprajza, elosztása
  • Tenkes Kapitány: Ma is fényképeztünk, tényleg csodálatos a kilátás. (2010.03.14. 22:57) Panoráma az erkélyről

2010.03.13. 08:21 Tenkes Kapitány

A lakás alaprajza, elosztása

A lakás nettó alapterülete 64 m2. Ez elsőre kicsinek tűnhet, de egyrészt a keleti oldalon levő félig csapott falak miatt egy keveset le kell számolni a ténylegesen mért alapterületből, másrészt pedig annyira szerencsés a lakás elosztása, hogy sokkal tágasabbnak tűnik.

harcos: lakás alaprajza

A lakás bejáratán belépve rögtön az előtérbe jutunk, ami tulajdonképpen egy légtérben van a konyhával, étkezővel, nappalival, sőt még a szobákhoz és a fürdőszobához vezető közlekedőtől is csak egy ajtónyílás választja el. Ez utóbbinak köszönhetően a lakás bármely helyisége teljesen átlátható, amit egy nagy tükör trükkös elhelyezése még teljesebbé tesz.

Az egy légtérbe tartozó helyiségek fala meszelt (a különböző színek tagolják kissé a teret), a közlekedőből nyíló szobákban tapéta van. A nappali és a nagyobbik szoba parkettás, a kisebb szoba padlószönyeggel burkolt. A többi helyiség padlózata fehér járólappal burkolt, ennek állapota kitűnő, könnyen tisztántartható.

A lakásba belépve bal kéz felől nylik a wc-tároló, szemben a konyhába léphetünk be (onnan a kamra nyílik). Jobbra rögtön az előszobafal (fogasok, cipőtárolók, beépített szekrény), illetve maga az előtér-étkező. Az étkezőt  széles boltív köti össze a nappalival. A nappaliból is ki lehet lépni az erkélyre. Az étkezőből egy ajtónyíláson át lehet a közlekedő folyosóra jutni, onnan nyílik a fürőszoba (középen), és két végén a két szoba. A nagyobb szobából szintén ki lehet lépni az erkélyre.

A keleti oldal helyiségeiben a külső fal kissé csapott - ez a wc-tárolót, a konyha-kamrát és a kisebb szobát érinti.

Nyílászárók:

Két nagy ablak és egy erkélyajtó van a nappalin, tulajdonképpen teljes szélességében. Egy nagy ablak és egy erkélyajtó van a nagyobb szobán. Egy kicsi ablak (szemmagasság fölött) nyílik a fürdőből. Egy nagy bukó ablak van a kisebb szobában. Ugyanilyen a konyhában. A wc-nek szellőzője van a padlás felé.

Két nagy vizesblokk van két külön almérővel. Az egyik a fürdőszobában (mosdócsap, zuhanyzó, mosógép bekötése), a másik a wc-ben (wc-öblítés, kézmosó, konyhában hideg-meleg vizes csap). Ez természetesen két külön boylert is jelent, egy nagy a fürdéshez, és egy kisebb a mosogatáshoz és a főzéshez.

A villanyórák a lépcsőházban vannak zárható szekrényekben, a lakásban a bejáratnál található a kapcsolószekrény.

A gázszolgáltatás nem lett bekötve a lakásba, mert nem volt rá szükség, de igény esetén megoldható, hiszen a lépcsőházban adott a lehetősége.

A kábelcsatlakozás (tévé, telefon, internet) szintén a lépcsőházból jön, de a padláson keresztül, így nem volt szükség arra, hogy átfúrjuk az egész lakást, csak a nappaliba kellett bekötni.

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://sumegenlakaselado.blog.hu/api/trackback/id/tr231836014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tenkes Kapitány · http://www.farkasok.com 2010.03.14. 23:08:16

Az oldal természetesen folyamatosan bővül: a leírásokat folytatom, és még rengeteg képet fogok feltenni.
süti beállítások módosítása