SÜMEGEN PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ

Sümegen egy nagyon jó elosztású, várra néző társasházi lakás eladó a tulajdonostól - nincs közvetítő. Itt megtekinthetők a képek és a leírások. A honlapon keresztül lehet felvenni a kapcsolatot is velünk.

Indafotó képek

Friss hozzászólások

  • Tenkes Kapitány: Szinte bármikor személyesen is meg lehet nézni a lakást, addig is, amíg felkerül az összes informá... (2010.03.14. 23:08) Kapcsolat
  • Tenkes Kapitány: Az oldal természetesen folyamatosan bővül: a leírásokat folytatom, és még rengeteg képet fogok fel... (2010.03.14. 23:08) A lakás alaprajza, elosztása
  • Tenkes Kapitány: Ma is fényképeztünk, tényleg csodálatos a kilátás. (2010.03.14. 22:57) Panoráma az erkélyről

2010.03.14. 22:36 Tenkes Kapitány

A társasházról

A lakás egy 18 lakásos társasház második emeletén található. A társasháznak két lépcsőháza van, mindegyikben 9-9 lakás, szintenként 3-3.

Mindkét lépcsőház bejárata zárt, kapucsengővel lehet bejutni (a lakók kulccsal vagy kóddal nyitják a lépcsőház ajtaját).

A lépcsőház maga elég tágas és világos, a lakók sok növényt és virágot tartanak itt. A földszinten találhatók a postaládák.

A Simon István utca és a Halász László utca által határolt nagy saroktelken fekszik. (Azért "fekszik", mert maga a társasház inkább hosszúkás, mint magas...) Az udvart sűrű és ápolt sövény határolja, két kisebb kapun lehet megközelíteni a két lépcsőházat, illetve elektromos nagykapun lehet bejárni az autóknak a zárt belső udvarra (a lakók rendelkeznek kapunyitóval).

A társasház körül három oldalról füvesített és parkosított udvar taláható fákkal, rózsabokrokkal és egyéb virágokkal - tényleg minden évszakban nagyon szépen rendben van tartva, erről a közösképviselő gondoskodik. A tásasház mögötti tágas udvart garázssor, elektromos kapu és kerítés határolja, az erkélyek is ebbe az irányba néznek. Ez az udvar kővel szórt, rendezett, és számos autó biztonságos parkolására alkalmas.

Majdnem minden lakáshoz tartozik garázs. A miénkhez tartozó garázs különálló helyen van, a kapuval szemben, az udvar déli oldalán. (Kicsit nagyobb, mint a többi garázs a soron.)

A garázs tágas, padlástérrel is rendelkezik, és biztonságosan zárható fém kapuval rendelkezik. Az elektromos berendezések (esetünkben fagyasztóláda, szerszámok) és a világítás közvetlenül a lakásból kapja az áramot, nincs szükség külön villanyórára.

A tásasház közösképviselője (Horváth János) a szomszédos lépcsőházban lakik, bármikor bátran felkereshető bármilyen felmerült ügyben.

2009 őszén lett felemelve a közösköltség 4000 ft-ra havonta. Ez fedezi az összes felmerülő költséget (pl. udvarrendezés, közös villany a lépcsőházakban), de jó része a takarékszámlára kerül az esetlegesen felmerülő javítási és állagmegóvási munkákra.

ALBUM nemsokára

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://sumegenlakaselado.blog.hu/api/trackback/id/tr851839960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása