SÜMEGEN PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ

Sümegen egy nagyon jó elosztású, várra néző társasházi lakás eladó a tulajdonostól - nincs közvetítő. Itt megtekinthetők a képek és a leírások. A honlapon keresztül lehet felvenni a kapcsolatot is velünk.

Indafotó képek

Friss hozzászólások

  • Tenkes Kapitány: Szinte bármikor személyesen is meg lehet nézni a lakást, addig is, amíg felkerül az összes informá... (2010.03.14. 23:08) Kapcsolat
  • Tenkes Kapitány: Az oldal természetesen folyamatosan bővül: a leírásokat folytatom, és még rengeteg képet fogok fel... (2010.03.14. 23:08) A lakás alaprajza, elosztása
  • Tenkes Kapitány: Ma is fényképeztünk, tényleg csodálatos a kilátás. (2010.03.14. 22:57) Panoráma az erkélyről

2010.03.18. 14:37 Tenkes Kapitány

Előnyök, amik miatt nagyon érdemes megvenni a lakást

1. NAGYON JÓ ELOSZTÁSÚ

Viszonylag kevés négyzetméteren minden helyet kap, amire szükség van. Ráadásul sokkal tágasabbnak tűnik, ezért jó érzés itt lakni. A lakás külön érdekessége, hogy bár a higéniás és pihenő helyiségek szeparálva vannak, mégis, ha a lakás közepén állok, mindent beláthatok. (Kisgyermekesek figyelmébe ajánlom, hogy egy tükör trükkös elhelyezésével még a konyhából is minden helyiség belátható.) Lásd még a lakás alaprajzát itt.

2. NAGYON SZÉP PANORÁMÁJÚ

Erről külön bejegyzést írtam. lásd itt.

3. BIZTONSÁGOS

A lépcsőházba is csak kulccsal vagy csengővel lehet bejutni, és az udvarba is csak kapunyitóval lehet kocsival bejárni. Ráadásul a kedves szomszédok is vigyáznak ránk és az értékeinkre. Az utcai forgalom nem számottevő, hiszen csak azok autóznak erre, akik itt is laknak, így aztán vigyáznak is egymásra és a gyermekeinkre.

4. ELŐNYÖS ELHELYEZKEDÉSŰ

A városon belüli elhelyezkedése a társasháznak szintén előnyösnek mondható. A városközpont gyalog sincsen messze (pl. buszmegálló vagy nagyobb üzletek, szakboltok), de itt helyben is be lehet szerezni az élelmiszereket, a kisbolt ugyanis a közvetlen szomszédságunkban van, barátságos árakkal és nyitvatartással. Kisgyermekesek figyelmébe ajánlom, hogy a játszótér is itt van a sarkon, ráadásul az erkélyről rá is lehet látni. Az orvosi ügyelet és a majdani szakorvosi rendelő egy utcányira van. A környéken egyébként átmenő forgalom nincs, csak azok közlekednek erre, akik itt is laknak - ez azt is jelenti, hogy nagyon barátságos és egymásra vigyázó emberi közösség van az utcában.

5. TÁRSASHÁZI JELLEGÉBŐL ADÓDÓ TOVÁBBI ELŐNYÖK

A külső környezet szépítgetése (kertrendezés) és az állagmegóvás a társasház közös feladata, erre gyűjtjük havonta a közös költséget, ebből lehet nagyobb javításokat is megcsináltatni. Tehát ennek gondja nem a mi vállunkat nyomja, hanem a közös képviselő szervezi meg a munkálatokat és a fejlesztéseket, természetesen a lakóközösség döntéseivel összhangban. Ugyanakkor mindezen előnyöket mi is élvezzük.

Mivel két oldalról és alulról "melegítenek" minket a kedves szomszédok, a téli fűtésköltségek szerényebbek, mint egy ugyanilyen alapterületű önálló ház esetében.

Barátságos szomszédaink a mindennapokban is segítségünkre lehetnek, pl. megkérhetjük őket egy csomag átvételére, vagy akár létrát is kölcsönözhetünk egy aktuális munkálathoz. A jó szomszédi viszony lehetősége ma nagy értéknek számít.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://sumegenlakaselado.blog.hu/api/trackback/id/tr21849736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása